Skip to main content

Care for Women Houten & Culemborg bij hormonale disbalans

Specialistische Zorg

Consult vaak vergoed

Persoonlijke aanpak

care for women favicon 32x32Geralde

Geralde Boogaard is Care for Women specialist in Houten en begeleid vrouwen met hormonale klachten in de verschillende levensfase. Zij denkt graag met je mee over de beste oplossing. Iedere vrouw is uniek, wat een goed advies is voor de een, hoeft voor de ander niet te werken. Daarom werkt zij samen met jou een passend plan uit.

Geralde neemt tijdens de intake de tijd om jouw klachten, vragen en verwachtingen in kaart te brengen. Hiervoor vul je vooraf een vragenlijst in. Tijdens de consulten geeft Geralde inzicht in hormonale processen en hoe je deze kunt beïnvloeden. Zij geeft adviezen over leefstijl, voeding, hormonale behandelingen en alternatieven. Daarnaast bekijken ze hoe je preventief eventuele risicofactoren kunt voorkomen of beperken. Samen maakt ze met jou een plan waarmee je aan de slag gaat. Bij het vervolg of evaluatie consult bekijken we of je doel bereikt is, of dat het plan aangepast moet worden. Uiteraard is deze verwachting naar individuele vraag aan te passen.

Na de HBO-V heeft Geralde als gespecialiseerd verpleegkundige gewerkt op de afdeling obstetrie en gynaecologie. Daarbij heeft zij de opleiding tot lactatiekundige gevolgd. Hierbij kon zij haar passie voor het begeleiden van vrouwen met borstvoedingsproblematiek goed kwijt. Al vele jaren werkt ze met plezier in UMC Utrecht en haar eigen bedrijf Centrum voor Borstvoeding. Door de jaren heen is bij Geralde de interesse in de hormonale veranderingen bij vrouwen in de verschillende levensfases gegroeid. De opleiding tot Care for Women specialist sluit hier mooi op aan


Maak een afspraak

Maak makkelijk en snel jouw afspraak 24 uur per dag via de online webagenda.

Houten | Geralde Boogaard - Colli 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06-29268001

Culemborg | Tamara van der Linden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06-39737244