Skip to main content

Care for Women Houten & Culemborg bij hormonale disbalans

Specialistische Zorg

Consult vaak vergoed

Persoonlijke aanpak

care for women favicon 32x32Overgang

Bij de meeste vrouwen gaat de periode rondom de laatste menstruatie niet ongemerkt voorbij. Voorafgaand aan het uitblijven van de menstruaties heb je vaak eerst menstruaties die korter op elkaar komen en heftiger zijn dan je gewend was. Kort lontje en emotionele disbalans. Niet meer alle ballen in de lucht kunnen houden. Opvliegers en nachtelijk transpireren. Stijve gewrichten, spieren, ongewenst urineverlies. Slechter slapen, wéér je sleutels kwijt zijn.

De eerste vage klachten kunnen al rond je 40e  beginnen. Dat is veel eerder dan veel vrouwen zich realiseren. Deze periode voorafgaand en na aan je laatste menstruatie, de overgang, kan wel enkele jaren in beslag nemen.

Weten hoe je lijf werkt, geeft je de mogelijkheid om zelf invloed uit te oefenen op hoe je je voelt. Waarom dan doorlopen met je klachten?

Tijdens het overgangsconsult, dat ongeveer een uur duurt, neem we samen door wat je klachten zijn, wat de relatie is met de overgang of wellicht niet. Eventueel zal er aanvullend onderzoek nodig zijn. Samen maken we plan van aanpak met als doel dat jij je beter gaat voelen.


Maak een afspraak bij uw overgangsconsulent

Maak makkelijk en snel jouw afspraak 24 uur per dag via de online webagenda.

Houten | Geralde Boogaard - Colli 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06-29268001

Culemborg | Tamara van der Linden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06-39737244